homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Par vopsit => sprancene vopsite?..-2

#20 2011-02-23 20:33:22

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Re: par vopsit => sprancene vopsite?..

vopseaua dupa 1-2 saptamani deja se duce.. le-am avut eu vopsite.

si eu le tund cam la o saptamana, chiar si mai devreme..

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-02-23 20:33:40)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#21 2011-02-23 20:33:27

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

black iti garantez ca iti cresc...macar accidental si tot iti mai cad cateva sparncene in timp...erai cheala demult lol

nu te supara pe mine, nu te iau peste picior

eu de exemplu mi le vopsesc doar vara deoarece sunt blonda (natural) si vara se deschid prea mult...insa vopseaua aia se mai decoloreaza..insa cum le tund eu nu apuca la mine plus ca eu ma vopsesc cu maro si se prinde nuanta mea naturala o idee mai inchisa tongue

#22 2011-02-23 20:43:24

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

si eu sunt satena si ma vopsesc blonda, dar sprancenele nu mi le-am facut niciodata blonde (asa mi-a zis cosmeticiana... mai ales ca se poarta spranceana un pic mai inchisa ca paru) dar mi le fac mereu maro si se vede foarte bine tummenupp in schimb daca vrei sa faci din saten blond, sprancenele trebuie sa mergi la saloanele care fac asa ceva ca multe nu fac pentru ca nu folosesc oxidant pt deschidere si nu iti iese... cauza pt care nu folosesc e ca afecteaza ochii smile

Ultima oara a fost editat de Violete.Purpurii (2011-02-23 20:44:54)

#23 2011-02-23 22:20:46

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

nu m-am suparat, Doamne fereste lol
nu inteleg ce zici violete, m-am incurcat in ideile tale lol as vrea sa mi le deschid o nuanta, nu sa le fac blonde. trebuie sa le decolorez oricum?

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#24 2011-02-23 22:24:13

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

Publicitate

loading...

#25 2011-02-23 22:39:21

blackberry
Insomniac member

sad ok, stau cu ele asa, oricum nu era necesar, dar vroiam sa vad si eu cum imi sta lol ms puss

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#26 2011-02-23 22:56:49

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

blackberry a scris:

nu m-am suparat, Doamne fereste lol
nu inteleg ce zici violete, m-am incurcat in ideile tale lol as vrea sa mi le deschid o nuanta, nu sa le fac blonde. trebuie sa le decolorez oricum?

nu decolorezi nimic , vopseaua oricum pigmeanteaza firul de par deci il coloreaza , iti alegi o nuanta si le vopsesti simplu , atat.
Eu le am saten inchis , si mi le vopsesc un saten mai deschis , un maro de fapt ...in 1-2 saptamani maxim se duce culoarea , pt sprancene se foloseste oxidnat de 3 , sau de 6 cand vrei sa-ti iasa mai deschise , dar nu mai mult .

te-am lamurit macar putin ?

Ultima oara a fost editat de You_and_Me (2011-02-23 23:31:47)

..be the best ...fuck the rest smile))

#27 2011-02-23 22:58:36

blackberry
Insomniac member

da, mersi big_smile

#28 2011-02-24 00:16:39

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

de obicei daca culoarea parului este inchisa, se recomanda ca sprancenele sa aiba culoare mai deschisa decat parul cu maxim 2-3 tonuri. daca parul e blond, regula se schimba: sprancenele trebuie sa fie cu maxim 2-3 tonuri mai inchise decat culoarea parului dupa vopsit.
!!! In niciun caz la par blond nu se poarta sprancene blonde !!! ci un saten nisipiu (tonul cel mai deschis)

Asa ca aveti grija cum va faceti ca sa fiti frumiiii puss

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#29 2011-02-24 00:44:39

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

hai_faiv a scris:

de obicei daca culoarea parului este inchisa, se recomanda ca sprancenele sa aiba culoare mai deschisa decat parul cu maxim 2-3 tonuri. daca parul e blond, regula se schimba: sprancenele trebuie sa fie cu maxim 2-3 tonuri mai inchise decat culoarea parului dupa vopsit.
!!! In niciun caz la par blond nu se poarta sprancene blonde !!! ci un saten nisipiu (tonul cel mai deschis)

Asa ca aveti grija cum va faceti ca sa fiti frumiiii puss

Corect  tummenupp  am uitat sa mentionez treaba asta  big_smile

..be the best ...fuck the rest smile))

#30 2011-02-25 05:38:10

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

si eu imi vopsesc sprancenele (chiar daca sunt satena, sprancenele mele sunt rare si deschise si vopsite se vad super bine.. dar nu negru.. ca as arata strange:) ) si mi le si tund cand le dau forma si le pensez..deci cresc.. mama lor. mi-am vopsit si genele dar nu mai repet experienta.. nici nu s-a vazut mare schimbare si mi-era si frica sa nu-mi intre in ochi.. vopseaua era pt gene/sprancene dar oxidantul nu.. era mai puternic.. deci raman la mascarra big_smile. Nu arata deloc superficial, doar ca dupa cateva spalari pe ochi se cam duce vopseaua...

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.